Solgt
Engparken 47, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 10 DAGE!

I det populære Engparken, finder man denne velholdte villa. Denne villa er løbende moderniseret, og byder samtidig på en fantastisk indretning, hvor der er plads til hele familien. Engparken er kendt for de grønne områder med stisystemer og legepladser – ideelt for børn i alle aldre. Her er man i cykelafstand til skole, indkøb, offentlig transport og fritidcentret. 

Tilhørende villaen er der en 76 m2. stor garage/værksted. Perfekt til gør-det-selv manden, der drømmer om at have 2 biler under tag, og stadig have plads til sit værksted. I værkstedet er der desuden tilføjet et stort "værelse", som indtil nu har været teenageafdeling – dette er naturligvis ikke godkendt til beboelse, men kan bruges til mange formål.

Villaen byder på en gæsteentré, hvorfra man finder fordelingsgangen. Herfra er der 2 gode børneværelser, samt et rummeligt soveværelse m. faste skabe.

I naturlig forbindelse hertil, er der et stort badeværelse med stor bruseniche og badekar. Fantastisk for forældre og børn – her er masser af plads til den travle og store familie. I forlængelse af entréen er der et velholdt gæste W.C.

Bryggerset byder på gode betingelser, når ungerne smider skoletaskerne, eller der er brug for at vaske tøj. Fra fordelingsgangen finder man et tidløst køkken m. spiseplads. Her er ligeledes gode opbevaringsmuligheder.

I naturlig forbindelse til køkkenet, finder man den stor og lyse vinkelstue. Her er masser af lysindfald fra de mange vinduespartier, der skaber de skønneste rammer. Her er masser af muligheder for at indrette sig efter eget ønske.

Villaen har desuden fået udskiftet tag, hvorfor man kan forvente en lang levetid af dette. Dertiil er der en særdeles nem og overkommelig have og terrasse. Perfekt til børnenes leg, og de lange grillaftener. 

ejendrøm glæder sig til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for mere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
Engparken 47, 6740 Bramming