Solgt
Engparken 131, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 15 DAGE!

I ét af byens mest populære familiekvarterer, finder man dette velholdte og smukke hjem. Her er villaen løbende moderniseret, hvor bl.a. vinduer og tag alt sammen er løbende skiftet. Dertil får man en velanlagt have og terrasse, som sælger har kræset om i mange år.

Som noget helt unikt er der 30 m2. integreret carport, 46 m2. integreret udhus, hvoraf der er 24 m2. udestue. Der er i udhuset indrettet med 2 disponible rum, som sagtens kan bruges til overnattende gæster.

Villaens er indvendig ligeledes løbende renoveret. Her finder man et lyst og rummeligt bryggers med god skabsplads.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Køkkenet er ligeledes flot moderniseret i lyse og tidløse materialer. Her får man et imponerende og gennemgående lysindfald fra de mange vinduespartier. Alrummet er i åben harmoni til opholdsstuen, så hele familien kan samles om madlavningen. Karnappen drager haven ind i hjemmet, og sikrer den unikke oplevelse.

Fra fordelingsgangen er der et pænt gæste W.C., samt et stort og rummeligt badeværelse m. bruseniche og gulvvarme. Ydermere er der 2 gode børneværelser og stort soveværelse m. faste skabe. En god afdeling med plads til børn i alle aldre.

Dette hjem skal opleves, så kontakt ejendrøm allerede i dag for mere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Engparken 131, 6740 Bramming