Englandsgade 35, 2 tv, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

CHARMERENDE LEJLIGHED PÅ BEDSTE BELIGGENHED!

Vi har nu fornøjelsen af, at byde velkommen til denne fine lejlighed med super beliggenhed centralt i Esbjerg, her er man i gåafstand til alle byens herligheder, som man har storset lige ude foran døren! Selvom man er centralt i Esbjerg, så er man meget ugenert i lejligheden grundet de nyere vinduer som holder alt støj væk. 

Lejligheden er klar til indflytning og er helt perfekt til parret eller den enlige, som ønsker noget ekstra lækkert. Ejendommen er fra 1895 og fremstår utrolig pæn og velholdt, her møder man fra første blik mange smukke detaljer, det samme gør sig gældende i lejligheden, hvor man har højt til loftet, stuk, smukke plankegulve flere steder m.m.. Ejerforeningen er velfungerende og man bliver en del af en forening, som er professionel drevet. I foreningen har man bl.a. fået facaden renoveret i 2020, nyere vinduer i 2018/2019 cirka, ny hoveddør og mere,  Til foreningen er der en hyggelig gård, super kælderforhold, vaskemuligheder og cykelparkering.

Lejligheden har en god indretning og byder på:


– God entré med plads til overtøj

– Åben spisestue med stue i forlængelse, åbningerne ind til stuen skaber et fedt rum med det bedste lysindfald. Her har man højt til loftet, stuk, plankegulve – de bedste vilkår for at skabe et fedt rum, hvor man har lyst til at være.

– Fra spisestuen har man direkte adgang til køkkenet, som fremstår pænt og tidsløst. Her har man god bord, – og skabsplads

– Stort og indretningsvenligt soveværelse, dertil direkte adgang til super lækkert og nyere badeværelse holdt i flotte materialer og farver. Et badeværelse, som har lidt mere plads end hvad der er sædvanligt for lejligheder lignende. Her er der forberedt til vaskemaskine. 

 Til foreningen er der en hyggelig gård, super kælderforhold, vaskemuligheder og cykelparkering. 

Lyder ovenstående interessant? Så tag endelig fat på os, vi vil glæde os til at vise jer hvad denne skønne lejlighed kan, skal opleves!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

1.340.000 kr.
Englandsgade 35, 2 tv, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.340.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.008 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.126 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.435 kr.