Englandsgade 35, 1 th, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

MODERNISERET LEJLIGHED MED LÆKRE DETALJER

Vi har nu fornøjelsen af, at byde velkommen til denne fine lejlighed med super beliggenhed centralt i Esbjerg, her er man i gåafstand til alle byens herligheder, som man har storset lige ude foran døren! Selvom man er centralt i Esbjerg, så er man meget ugenert i lejligheden grundet de nyere vinduer fra 2018.

Lejligheden byder på:

  • Entre med plads til overtøj 
  • Én af de absolut fedeste stuer i byen, som er moderniseret, men hvor man har beholdt de oprindelige charmerende detaljer. Lejligheden ligger utrolig fedt på hjørnet af ejendommen, som gør man har ekstra mange vinduer og det mest fantastiske lysindfald. Det her rum kan I godt glæde jer til!
  • Køkken har en god størrelse med mange muligheder, her har man spots og højt til loftet. Fra køkkenet er der udgang til et lille disponibelt rum, hvor støvsuger m.m. kan stå. 
  • Super badeværelse holdt i pæne materialer, her har man egen vaskemaskine og stor bruseniche. 
  • Stort soveværelse med højt til loftet og det fedeste indbygget skab, her er der plads til det hele. Ønsker man en lille kontorplads er der også fin plads til det. 

Lejligheden er klar til indflytning og er helt perfekt til parret eller den enlige, som ønsker noget ekstra lækkert. Ejendommen er fra 1895 og fremstår utrolig pæn og velholdt, her møder man fra første blik mange smukke detaljer, det samme gør sig gældende i lejligheden.

Ejerforeningen er velfungerende og man bliver en del af en forening, som er professionel drevet. I foreningen har man bl.a. fået facaden renoveret i 2020, nyere vinduer i 2018/2019 cirka, ny hoveddør og mere, Til foreningen er der en hyggelig gård, super kælderforhold, vaskemuligheder og cykelparkering.

Vi glæder os til, at vise jer denne fede lejlighed som skal opleves! 


Vil du vide mere om ejendommen?

1.698.000 kr.
Englandsgade 35, 1 th, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.698.000 kr.
Udbetaling 85.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.674 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.503 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.626 kr.