Solgt
Engholmvej 12, 6818 Årre
Villa

SOLGT PÅ 4 DAGE!

Med naturen som nærmeste nabo, finder man dette smukke hjem. Perfekt beliggende med kun 7 km til motorvejen E20, i smørhullet mellem Esbjerg, Varde og Bramming. Villaen er beliggende i udkanten af Årre by der byder på indkøbsmuligheder, dagpleje, flot nyt børnecenter med børnehave og skole (0. kl – 6 kl.). Dette er en unik mulighed, for dig der ønsker fredfyldte rammer for hele familien. Her er ingen kompromiser, og alle renoveringer er foretaget i bedste materialer. Med andre ord bliver selv den kræsne køber benovet, allerede ved første indtræden.

Villaen har en nem og overkommelig have, hvorfra den flotte udsigt over de åbne marker med masser af dyreliv kan nydes. Dertil er der en hyggelig terrasse, der indbyder til mange hyggelige stunder. Her kan aftensolen samtidig nydes i fulde drag. Tilhørende er der en god carport med isoleret redskabsrum. 

Hele villaen er opvarmet med jordvarme. Dertil skal det nævnes at vinduerne er løbende skiftet, mens taget er skiftet til ædelengoberet tegltag fra i 2007. 

Entréen og bryggerset er renoveret i 2012 med gulvvarme og tidløst inventar. Her er de bedste betingelser, når tøjvasken skal klares. I forbindelse med bryggerset, er der et stort og lyst kontor/værelse, som har synlige spær og gode detaljer.

"Hjertet" er det lyse og åbne køkken/alrum fra 2015. Køkkenet har ligeledes gulvvarme, og er opført med materialer fra Designa. Fra køkkenet kan man klare madlavningen, mens udsigten nydes. Køkkenet er i naturlig og åben forbindelse med den store opholdsstue, som er både møbleringsvenlig og hyggelig. Her kan hele familien samles, når højtiderne indtræffer.

Det er samtidigt nemt at indtage have vha. entréen. Herfra er der også et tidløst badeværelse, som både har gulvvarme og bruseniche.

1. salen er et kapitel for sig. Her er en stor repos/aktivitetsrum, hvor børn i alle aldre kan boltre sig – perfekt til børnenes spil og leg. I forlængelse heraf er der 2 gode og lyse børneværelser. Ydermere er der et rummeligt soveværelse m. skabsplads og et dejligt badeværelse fra 2010. En super afdeling til hele familien.

Dette er et hjem i de bedste materialer. Hjemmet er imponerende velholdt, hvilket gør det til en meget overkommelig opgave at overtage. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Engholmvej 12, 6818 Årre