Engdraget 30B, Vejrup, 6740 Bramming
Rækkehus

PERFEKT FØRSTEGANGSKØB, UDLEJNING ELLER SOM SENIORBOLIG

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne 1-plans villa til salg! Villaen er perfekt som førstegangskøb, udlejning eller som seniorbolig. Sælger har i 2018 renoveret villaen både med nyt køkken, bryggers og badeværelse. Så her får du en villa som er total indflytningsklar.

Villaen er beliggende i det dejlige lokalsamfund Vejrup. Vejrup byder på blandt andet rigtig flot natur, en god købmand, skole til og med 6. klasse, fritidscenter, fitnesscenter, busforbindelse og meget mere. Ydermere finder du indenfor 2 minutters afstand en hyggelig regnvands sø, hvor beboerne i byen har lavet et rigtig hyggeligt område med shelters og blåplads.

Villaen byder på: praktisk bryggers med plads til vaskemaskine. Videre er et lyst køkken og stue i åbent forbindelse. Her får man et helt fantastisk lysindfald. I stuen er der installeret en hyggelig pillebrændeovn som minimerer varmeforbruget. Fra stuen er der udgang til en dejlig overdækket terrasse hvor solen kan nydes. 

Videre er et lyst badeværelse med bruseniche, et stort soveværelse med faste skabe, et ekstra værelse samt en entré med mulighed for kontor eller lign. 

Tilhørende villaen er en dejlig have med gode hyggekroge. 

Så søger du en "mal og flyt ind villa"? så er det bestemt Engdraget 30B du skal have en fremvisning på. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38. 


Vil du vide mere om ejendommen?

898.000 kr.
Engdraget 30B, Vejrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 898.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.174 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.188 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.398 kr.