Solgt
Enebærvangen 19, Jegum, 6840 Oksbøl
Sommerhus

UNDER HANDEL PÅ 67 DAGE!

I det skønne Jegum Ferieland, finder man dette rummelige sommerhus, med i alt 8 opredninger og masser af faciliteter for den kræsne sommerhusejer eller gæst. Jegum Ferieland byder på skønne grønne områder, butik, café, aktivitetsrum og minigolf. Med andre ord er der aktiviteter for alle aldre (Læs meget mere her: KLIK HER)

Sommerhuset har i 2020/2021 gennemgået mange større ombygninger og moderniseringer, så man i dag får en top moderne bolig. Sommerhuset er en arkitektonisk perle, der får enhver til at spærre øjnene op. Tilhørende sommerhuset er der et godt redskabsrum, samt en nyanlagt træterrasse med udekøkken. Her kan man nyde solen og havens fred.

Allerede ved første indtræden mødes man af en stor og lys entré. Her er der rigelig plads til rejsetasker, overtøj mv. – Dette er nyopført, og har bundet bygningerne sammen på en god og harmonisk måde. Fra entréen er der ligeledes direkte adgang til et stort og lækkert badeværelse med både bruseniche og badekar.

"Hjertet" og samlingspunktet er det store køkken/alrum. Køkkenet er ligeledes fra 2021 og fremtræder i et tidløst design. De mange vinduespartier sikrer et skønt lysindfald, mens brændeovnen skaber stemning, hygge og varme til hjemmet. I åben forbindelse til alrummet, er der en møbleringsvenlig opholdsstue, hvorfra man har direkte udgang til terrassen.

I direkte sammenhæng til stuen, er der i alt 3 gode værelser med tilhørende badeværelse. Altsammen ligeledes renoveret i samme røde tråd, som resten.

I den tidligere garage er der i dag lavet et lækkert aktivitetsrum. Her er der plads til ungernes leg, hvad end det er billard eller Playstation der har interessen. Hertil er der yderligere et værelse, ligeledes med sengeopredninger. Til slut er der stadig en fin garage, som ejeren i dag bruger til praktiske gøremål.

ejendrøm har svært ved at få armene ned – skal du med på en fremvisning? Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Enebærvangen 19, Jegum, 6840 Oksbøl