Elstræde 4, 1 4, 6740 Bramming
Andelsbolig

SENIORVENLIG ANDELSBOLIG

Tæt på Brammings mange faciliteter udbydes nu attraktiv andelsbolig. Elstræde har en utrolig central beliggenhed, hvor man er i gåafstand til indkøb, fritidscenter og meget mere. Foreningen blev dannet i 2003, og har siden skabt en utrolig sund økonomi. I ejendommen er der elevator, der gør det muligt for beboere i alle aldre at komme til-/fra deres lejlighed.

Tilhørende andelsboligen er der cykelskur og kælder til opbevaring. Foreningen drives professionelt, og alle beslutninger tages i fællesskab. Der er ingen dørtrin eller lignende i hele lejligheden, hvilket gør lejligheden meget handicapvenlig.

Indretningen er uden spildplads. Her er rummelig og åben entré, som er bindeled til hhv. badeværelse og alrum.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum og stue. Køkkenet fremtræder utrolig velholdt i lyse materialer. Her er masser af skabs- og bordplads. Der er fra stuen direkte udgang til hyggelig altan, hvorfra solen kan nydes.

Ydermere er der et godt kontor/værelse, som er møbleringsvenlig og ideel til mange gøremål.

Soveværelset er rummelig og med faste skabe. Her er masser af plads, til det pladskrævende par. I naturlig forbindelse hertil, er der stort og lyst badeværelse m. bruseniche – her er naturligvis gulvvarme. 

En meget velholdt og indflytningsklar andelsbolig i hjertet af Bramming. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

348.000 kr.
Elstræde 4, 1 4, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 348.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 4.121 kr.