Elmegade 7, 6818 Årre
Villa

RUMMELIG FAMILIEVILLA I HJERTET AF ÅRRE

Nu udbydes denne rummelige familievilla, som er beliggende i hjertet af Årre. Byen byder på et helt fantastisk lokalsamfund, som blandt andet også ses ved den årlige byfest. I Årre har du skole til 6. klasse, en børnehave, et godt og velfungerende fritidscenter, en lokal Dagli’Brugs og ikke mindst kort afstand til Esbjerg og Varde. 

Villaen byder på ren klasse. Hvor renoveringer er flot lavet og ikke mindst er der kredset om detaljerne. Det ses blandt andet i villaens "hjerte", som uden tvivl er det store og åbne køkken/alrum. Her findes de bedste arbejdsbetingelser i en travl hverdag. Her har du et fantastisk lysindfald fra de store vinduesparter. I forlængelse heraf har du et legerum til de helt små. Skulle behovet opstå, kan det passende bruges som forældresoveværelse. 

Entréen fungerer som bindeled imellem køkken/alrummet og værelserne. Her er ligeledes et rigtig godt lysindfald og ikke mindst god plads til fodtøj, samt overtøj. Fra Bagindgangen træder du direkte ind i bryggerset, hvor du også finder villaens vaskesøjle. 

I værelsesafdelingen er der et kontor, et disponibelt rum, 3 gode værelser, hvor alle værelserne er med faste skabe. Ydermere byder villaens stueetage på 2 badeværelser, som fremstår lyse og velholdte.

Det skal ligeledes nævnes at der er gulvvarme i villaen, med undtagelse af værelserne.  

Kælderen anvendes til "herre"-værelse, men det er kun din fantasi der sætte grænser her. I kælderen finder du ydermere 2 disponible rum, som passende kan bruges til opbevaring. 

Sidst med ikke mindst er der ovenikøbet dobbeltgarage, så bilerne kan stå trygt og tørt i de kolde vindermåneder, samt en nem og overkommelig have. 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

2.348.000 kr.
Elmegade 7, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 2.348.000 kr.
Udbetaling 120.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.591 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 8.906 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.733 kr.