NYHED
Elmegade 49, 6740 Bramming
Villa

BILLIG VILLA I BRAMMING

I "hjertet" af Bramming, finder man dette skønne hjem. Her er alting løbende moderniseret, så du i dag får et indflytningsklart hjem. Villaen er i gåafstand til indkøb, skole, offentlig transport mv. – perfekt for senioren, der ønsker let adgang til hele byen. Villaen er også aktuel, hvis du drømmer om at investere, og få et fornuftigt afkast.

Indretningen byder på et lyst bryggers med god skabsplads. I forbindelse hertil er der nedgang til en tør og praktisk kælderrum. Et perfekt rum til drikkevarer og konserves.

Badeværelset fremtræder i lyse og tidløse materialer. Her er en rummelig bruseniche med alle faciliteterne i top. "Hjertet" er det skønne køkken, som ligeledes er yderst velholdt og brugbart. Her er de bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen skal klares.

Stuen er hyggelig, og indbyder til mange hyggelige stunder. Her sikrer brændeovnen for at stemningen er intakt. Soveværelset er rummelig og med masser af skabsplads. 

Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have samt terrasse. Ydermere er der carport og redskabsrum. En dejlig villa der kræver et besøg, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

948.000 kr.
Elmegade 49, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 948.000 kr.
Udbetaling 50.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.358 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.637 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.147 kr.