Elmegade 42, 6740 Bramming
Villa

I HJERTET AF BRAMMING

Elmegade er den perfekte adresse for dig, der ønsker gåafstand til alle Brammings faciliteter. Dertil er Elmegade en stille gade, med minimal trakfik. Dette hjem har et smukt ydre, der er særdeles attraktiv for den pladskrævende familie, eller parret der ønsker at skabe deres eget drømmehjem. 

Villaen har en carport, samt en særdeles velanlagt have og terrasse. Her kan tilværelsen nydes, mens børnenes leg kan indhylle den skønne have. 

Villaens indretning er unik, og er perfekt for dig der ønsker et funktionelt hjem med gode detaljer. Entréen forbinder stueplanen med kælderplanen. Herfra finder man desuden også et lyst gæste W.C., samt et stort soveværelse. En perfekt forældreafdeling til den moderne familie, der ønsker en naturlig opdeling af børn og voksne.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Køkkenet er praktisk og har god bord- og skabsplads. Her er masser af plads til hele familien, og de mange vinduespartier sikrer et skønt lysindfald. Dertil er der direkte udgang til den dejlige have og terrasse. I harmoni med alrummet, finder man et stort værelse/kontor. Et godt rum, som også kan omdannes til stue, hvis man drømmer om en anden indretning.

1. salen bruges i dag som opholdsstue. Her er synlige spær, og generelt god plads. 1. salen er også en perfekt afdeling til teenageren, eller hvis man drømmer om at lave flere børneværelser.

Kælderen har gode disponible rum, samt god loftshøjde. Her er der et stort badeværelse m. bruseniche og god plads til tøjvasken. Ydermere er der 2 store disponible rum, som tidligere har været en teenageafdeling, med plads til sofagruppe, soveplads mv. – et skønt område til den store familie. Der er desuden direkte udgang til haven, således at familien ikke forstyrres ved festlige indslag i kælderen.

En skøn familievilla med et utal af muligheder. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag for mere information!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.498.000 kr.
Elmegade 42, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.004 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.743 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.968 kr.