Solgt
Elmegade 33, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 10 DAGE!

Drømmer du og familien om en central placering i byen, men stadig i stilfærdige og rolige omgivelser? Så er Elmegade 33 et besøg værd! Her får man et top moderne hjem, hvor alting er løbende moderniseret i lækre og gode materialer. 

Allerede ved ankomsten til villaen, får man et imponerende indtryk. De glaserede tegltag er en smuk kontrakt til den hvide facade, som sammen skaber en rød tråd mellem det indvendige og udvendige. Villaen har en særdeles nem og overkommelig have, hvor der er god plads til børnenes leg, samt nyde freden på terrassen.

Tilhørende er der en stor isoleret garage på 48 m2., som er prikken over i’et. Her er rigeligt med plads til bil, festlige indslag og haveredskaber.

Der er i stueplanen gulvvarme overalt, og indretningen er uden spildplads. Villaen byder på en gæsteentré, samt indgang til bryggers. Bryggerset er rummelig og indbydende. Her er god plads til ungernes overtøj, skoletasker mv. Herfra indtager man villaens "hjerte". Et åbent og lækkert køkken/alrum, hvorfra man har direkte udgang til den dejlige have og terrasse.

Køkkenet fremtræder lyst og moderne, som vil behage enhver madlavningsentusiast. Fra entréen er der et godt badeværelse m. bruseniche, samt en stor forældreafdeling. Afdelingen består af et dejligt soveværelse med tilhørende walk-in-closet. Dette kan genskabes til et værelse, hvis behovet for dette skulle opstå.

1. salen byder på 2 rummelige børneværelser og kontor, samt et lyst badeværelse. Dertil er der en stor stue/aktivitetsrum med direkte udgang til altanen. En god afdeling for børn i alle aldre. 

Hele villaen har fået nyt EL med IHC viewer styring, der gør det muligt at programmere hjemmet til det du drømmer om. Derudover er der en rød tråd i hele villaen, da der er troltektlofter overalt. 

Dette hjem skal opleves, så kontakt allerede ejendrøm i dag for en fremvisning – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Elmegade 33, 6740 Bramming