Solgt
Elmegade 31, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 3 DAGE!

Nu udbydes attraktiv 1-plans villa i hjertet af Bramming. Her er man i gåafstand til hhv. skole, indkøb og offentlig transport. Samtidig er området stille, fredfyldt og perfekt for børnefamilien, der ønsker de perfekte rammer for familien.

Villaen har løbende gennemgået moderniseringer, hvor bl.a. taget er skiftet i 2018. Dertil skal det nævnes at de fleste af villaens vinduer løbende er udskiftet.  Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have, med masser af plads til børnenes leg.

Indretningen byder på entré, som er i forbindelse med fordelingsgangen. Herfra er der et moderniseret bryggers med gode arbejdsbetingelser, når vasketøjet skal klares. Fra bryggerset er der direkte udgang til udestuen, hvorfra man ligeledes kan indtage garagen m. elport.

Ydermere er der 2 gode værelser med faste skabe. Badeværelset har gulvvarme og fremtræder i lyse og tidløse materialer.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum og stue, hvor hele familien kan samles, når tilværelsen skal nydes. Her er et skønt gennemgående lysindfald fra de mange vinduer, der sikrer en fornemmelse af rummelighed.

Køkkenet har masser af skabs- og bordplads, og er utrolig velholdt. Her er samtidig direkte udsyn til haven og terrassen.

I forlængelse af køkkenet, er der et stort og rummeligt værelse, som vil være ideel som forældreafdeling. På den måde får man både en voksen- og børneafdeling.

Der er ligeledes udskiftet gulve overalt, således der er en rød tråd i hele hjemmet. Med andre ord en indflytningsklar villa, med mulighed for selv at tilpasse efter egne drømme og ønsker. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Elmegade 31, 6740 Bramming