Solgt
Elmegade 27, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 3 UGER!

Nu udbydes perfekt villa for den kræsne køber, der ønsker en overkommelig villa på én af byens bedste adresser. Her er mulighed for en god investeringsejendom, et nemt førstegangskøb eller det skønne sidstegangskøb. Med andre ord er dette den perfekte villa, gennem hele livet. 

Her er alle vinduerne skiftet, mens taget ligeledes er udskiftet. Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have. Dertil en skøn træterrasse, hvorfra solen kan nydes det meste af dagen.

Indretningen byder på en god entré, som samtidig også er bindeleddet i hjemmet. Herfra finder man et indbydende køkken m. spiseplads. Her er god skabs- og bordplads. 

Fra fordelingsgangen er der ydermere et lyst badeværelse m. bruseniche. Badeværelset fremtræder i lyse og tidløse materiale, og har naturligvis gulvvarme. I naturlig forbindelse til badeværelset, er villaens soveværelse. 

"Hjertet" er den lyse opholdsstue. Her sikrer det gennemgående lysindfald en fantastisk fornemmelse af rummelighed. Dertil er der direkte udgang til den dejlige terrasse.

Fra stuen er der yderligere 2 gode værelser, hvoraf det ene let kan omdannes til mere stueplads. Dette værelse har tidligere været en del af stuen – med andre ord er det kun fantasien der sætter grænser.

Kælderen fungerer alene som teknik/vaskerum. Her kan familiens praktiske gøremål klares, og udgangen til haven, gør det nemt, når vasketøjet skal tørre.

Så drømmer du om et hjem i gåafstand til Brammings mange faciliteter, hvor alting er løbende moderniseret? Så er Elmegade 27 et besøg værd – kontakt derfor ejendrøm allerede i dag, for nærmere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Elmegade 27, 6740 Bramming