Elmegade 17, 6740 Bramming
Rækkehus

SKØNT RÆKKEHUS I BRAMMING

Nu er der godt nyt til dig der søger et godt og velholdt rækkehus i hjertet af Bramming. Fra Elmegade 17 er du i gåafstand til alt hvad hjertet begære i en travl og hektisk hverdag. På kun få minutter kan du være ved henholdsvis skole, fritidscenter, indkøb, banegård og meget meget mere! Derudover er der nem og hurtig adgang til Ribe, Esbjerg og motorvejsafkørslen. 

Huset her byder på en fin entré, hvor der er gode muligheder for tilsidesættelse af fodtøj og overtøj. Det er ligeledes herfra du har adgang til 1. salen. Her finder du 3 værelse – 2 børneværelser og 1 soveværelse. 

Fra entréen finder du en mellemgang hvor der er "oceaner" af plads til opbevaring. På den anden side finder du et badeværelse, som fremstår lyst og tidløst. 

Ydermere byder stueetagen på rummeligt køkken, her har du de absolut bedste arbejdsbetingelser, når madlavningen kalder. Fra køkken har du direkte og åben forbindelse til husets "hjerte", nemlig alrummet/opholdsstuen. Her har du et rum der byder op til utallige gode stunder med familie og venner. Dertil skal det nævnes at hele stueetagen har gulvvarme, så du ikke behøver at have uldsokkerne på de kolde vintermåneder.

Dertilhørende har du en vestvendt have/terrasse. Haven er nem og overkommelig, når sommeren havearbejde kalder. Her finder du et vedligeholdelsesvenligt skur, som er perfekt til værksted/opbevaring af haveredskaber mm.

Syntes du dette lyder interessant? Så giv os et kald allerede i dag!  


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

1.098.000 kr.
Elmegade 17, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.098.000 kr.
Udbetaling 55.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.253 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.109 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.144 kr.