Elmegade 13, 6740 Bramming
Villa

FAMILIEVILLA MED STORT VÆRKSTED

I det centrale Bramming, finder man denne charmerende villa. Her er man i gåafstand til banegården, skole og meget meget mere. Perfekt beliggenhed for parret, der ønsker en central adresse, hvor børnene kan færdes trygt til og fra skole. Villaen har en god planløsning, med plads til hele familien – dertil er der stor garage/værksted.

Villaen har et pænt ydre, med udskiftede mahognivinduer. Indkørslen er netop blevet omlagt i 2018. Taget på baghuset er skiftet til glaseret tegl. Haven er særdeles overkommelig, som den travle familie nemt kan passe.

Indretningen byder på entré, hvorfra man har adgang til bryggers. Bryggerset er et naturligt bindeled til garagen, således man kan gå tørskoet til og fra huset.

Badeværelset er moderniseret, og fremtræder med unikke detaljer. Dertil er der spabad og bruseniche.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum. Alrummet fremtræder med lyse gips lofter m. stuk. Køkkenet har masser af plads, og med gulvvarme i hele det oprindelige stuehus, er forholdene perfekte.

Stuerne er rummelige og møbleringsvenlige, og det er kun fantasien der sætter grænser.

1. salen byder på 4 rummelige værelser. Alle væggene er "flytbare", hvis man drømmer om en anden planløsning. Dertil er der et lyst W.C.

Fantastisk villa med mange muligheder – ejendrøm står klar til fremvisning efter jeres ønske!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.498.000 kr.
Elmegade 13, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.530 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.951 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.640 kr.