Egevænget 9, 6740 Bramming
Villa

MODERNE OG TIDLØS VILLA I “HJERTET” AF BRAMMING

Nu er der godt nyt til dig der søger en fantastisk ejendom beliggende i “hjertet” af Bramming. Fra Egevænget er du I gode omgivelser, på en lukket vej, hvor hundeskoven er lige rundt om hjørnet. Derudover er du i gåafstand til Brammings mange faciliteter, som skole, indkøb, fritidscenter og meget mere. 

Boligen rummer i alt 127 utrolig veludnyttede kvadratmeter, hvor der er minimal spildplads. I villaen finder du 2 indgange, hvoraf den ene også fungerer som bryggers, hvor der er god plads til børnenes beskidte flyverdragter og støvler. 

Fra bryggerset træder du ind i værelsesgangen, hvor der findes et godt soveværelse m. faste skabe, udover soveværelset er der 3 regulære børneværelser. Derudover et lyst og moderne badeværelse. 

“Hjertet” i villaen er uden tvivl det lækre køkken/alrum, som er i åben forbindelse med stuen. Her skal utalige timer nydes i godt selskab. Fra stuen træder du direkte ud på syd-/ vestvendt træterrasse. 

Tilhørende villaen er der en 28 kvm. garage, hvor bilen kan holde trygt og tørt, eller blot anvendes til værksted eller opbevaringsplads. Haven er nem og overkommelig, og byder op til sjov og spas med familiens mindste medlemmer. 

Dertil skal det nævnes at både, tag, vinduer, køkken og badeværelse er skiftet indenfor de sidste 5 år. 

Lyder denne skønne bolig, som dit næste hjem? Så kontakt ejendrøm allerede i dag! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.698.000 kr.
Egevænget 9, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.698.000 kr.
Udbetaling 85.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.794 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.927 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.820 kr.