Egevænget 11, 6740 Bramming
Villa

PRISVENLIG FAMILIEVILLA PÅ POPULÆR ADRESSE I BRAMMING

Egevænget er en af Brammings mest attraktive adresser og gaden er kendt for sine stille omgivelser og gode placering i forhold til byens mange faciliteter. Gadens nærmeste nabo er det såkaldte “Vestskov”, hvor der er plads til hundeluft og gode gåture.

Nær ejendommen er der også børnehave, mens stierne vil føre dig til skolen og indkøbsmulighederne. Egevænget 11 har mulighed for 5 værelser – til børn, gæster, syværelse, kontor eller måske et walk-in-closet.

Boligen er løbende moderniseret også med tag og vinduer, hvorfor man får et indflytningsklart hjem, som vil behage enhver.

Tilhørende villaen er der en skøn lukket have med mange hyggekroge, hvorfra solen kan nydes. Ydermere er der en god carport med værksted i forlængelse heraf.  Indretningen byder på et lyst bryggers med plads til de praktiske gøremål. Herfra indtager man villaens køkken, som er moderne med lyst inventar, og i åben forbindelse hertil er der en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles i hverdagen.

Drømmer man om et større køkken/alrum, er der mulighed for at åbne op til stuen, og derved skabe et top moderne køkken/alrum med direkte udgang til spiseplads i haven. I forlængelse af stuen, er der yderligere en stemningsfyldt opholdsstue, hvor vinduespartierne sørger for et pragtfuldt lysindfald.

Fra fordelingsgangen er der et pænt badeværelse. Dertil er der mulighed for at lave yderligere et værelse, hvis behovet for dette skulle opstå. I en afdeling for sig er der yderligere 3 store værelser, hvoraf det ene i mange år har fungeret som soveværelse.

Fra soveværelset har man direkte udgang til den skønne have, mens de faste skabe giver gode opbevaringsmuligheder. I afdelingen er der desuden eget badeværelse, hvorfor der er mulighed for at skabe en voksen- og børneafdeling.

Dette hjem skal opleves.

Her får du en skarp kvm-pris på én af Brammings skønneste adresser. Måske er Egevænget 11 din næste ejendrøm?


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.698.000 kr.
Egevænget 11, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.698.000 kr.
Udbetaling 85.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.780 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.853 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 7.829 kr.