Egelundvej 28, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

INDFLYTNINGSKLAR FAMILIEVILLA I LUKKET LOMME

Nu kan ejendrøm præsentere dig for dette fantastiske hjem. Denne villa er på mange måder praktisk og veldisponeret. Her er alting løbende moderniseret, og fremtræder i en helt utrolig høj standard. Villaen er beliggende i hyggelige Grimstrup, som med kun 15 min. kørsel til Bilka og 5 min. til motorvejen, har en utrolig attraktiv beliggenhed for pendleren. Dertil er der skole til 6. klasse, børnehave, vuggestue samt en smuk natur der omkranser byen.

Følgende moderniseringer er sket:

  • Bryggers fra 2017
  • Køkken/alrum fra 2005
  • Tag og tagrender fra 2011
  • Badeværelse fra 2001

Allerede ved ankomsten oplever man den høje standard. Haven og terrassen er velanlagt, og indbyder til mange hyggelige stunder. Dertil er der en god carport med redskabsrum. 

Bryggerset er lyst og indbydende. Herfra finder man villaens fordelingsgang, som forbinder resten af hjemmet. Herfra er der et stort soveværelse med faste skabe. Yderligere et stort værelse, som tidligere har været 2 værelser. Med andre ord kan dette genskabes, hvis behovet skulle opstå.

Badeværelse har bruseniche, gulvvarme og fremtræder i generelt god stand. "Hjertet" er det åbne køkken/alrum, hvor det gennemgående lysindfald sørger for et fantastisk samlingssted. Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig – her kan hele familien samles om fredagshyggen. 

Fra stuen har man direkte udgang til en skøn udestue, som kan forlænge sommeren i begge ender. Til slut er der endnu et godt værelse fra køkkenet, som fuldender et fantastisk hjem.

ejendrøm er klar til at fremvise, er du? Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.398.000 kr.
Egelundvej 28, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.398.000 kr.
Udbetaling 70.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.566 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.330 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.618 kr.