Egelundvej 27, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

KVALITETSVILLA

Grimstrup er et aktivt lokalsamfund med kun 16 min. kørsel til Bilka og nem adgang til motorvejen. Dertil har Grimstrup skole til 6. klasse, og er samtidig omkranset af en smuk natur, som kan nydes på alle årstiderne. 

Denne villa er beliggende på stille og lukket gade, hvor børnene frit kan færdes til/fra skolen, uden problemer. Her er sammenholdet i højsædet, så alle hjælper hinanden. 

Villaen er opført i 1995, og sidenhen blevet løbende moderniseret. Der er vedligeholdelsesfrie vinduer overalt, der sikrer minimal vedligehold. Undervejs er haven blevet omlagt, så den i dag er særdeles børnevenlig for den travle familie. Her kan solen nydes hele dagen, mens børnenes leg kan indtage haven.

Tilhørende villaen er der en god carport med redskabsrum. 

Indretningen byder på minimal spildplads. Hele planløsningen er utrolig gennemtænkt! Entréen er hjemmets primære indgang, hvorfra der er åben forbindelse til et rummeligt bryggers. Gasfyret er udskiftet i 2013, hvorfor man ligeledes har en overkommelig varmeudgift.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum og stue. Her er store vinduespartier samt direkte udgang til den dejlige terrasse. Køkkenet har masser af skabs- og bordplads, der gør de praktiske gøremål til en leg. I åben forbindelse til køkken/alrummet, finder man den nedsænkede opholdsstue, der indbyder til mange hyggelige stunder.

Villaen er opdelt i voksen- og børneafdeling, hvor der i børneafdelingen er 2 regulære værelser med eget bad. Badeværelset er tidløst med bruseniche og gulvvarme.

Tæt ved forældreafdelingen finder man yderligere et godt værelse/kontor. Ideelt for parret med småbørn. Forældreafdelingen består af et soveværelse med faste skabe og eget badeværelse. Badeværelset er top moderne, og renoveret i 2015. Materialerne er af bedste kvalitet!

Egelundvej 27 er et gennemtænkt hjem til den kræsne køber. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.598.000 kr.
Egelundvej 27, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.598.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.925 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.123 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.297 kr.