Nyhed
Egelundvej 19, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

PRISVENLIGT HJEM I HYGGELIGE GRIMSTRUP – FJERNVARME PÅ VEJ

Grimstrup er et unikt samfund med skole til 6. klasse og masser af sammenhold. Derudover er den skønneste natur, som byder på gode stisystemer, mountainbikespor osv. Samtidig har man en utrolig god placering til Esbjerg, hvorfor det er nemt at komme til/fra arbejdet.
 
Villaen er løbende moderniseret og fremtræder i utrolig pæn stand. Dertil er der en nem og børnevenlig have, som er ideel for den travle børnefamilie. Tilhørende er der carport med redskabsrum.
 
Indretningen byder på et lyst bryggers med plads til tøjvask og andre praktiske gøremål. “Hjertet” er det åbne køkken/alrum – her har man et godt udsyn til hele hjemmet, så familien er samlet. I åben forbindelse til køkkenet, er der en møbleringsvenlig opholdsstue med store vinduespartier, som giver et imponerende lysindfald.
 
Ydermere er der 2 gode børneværelser samt et soveværelse. Soveværelset har faste skabe, og de to børneværelser vil behage ethvert barn der har brug for plads til leg. I forbindelse hertil er der et dejligt lyst badeværelse med bruseniche.
 
ejendrøm byder dig velkommen til Egelundvej 19 – vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.298.000 kr.
Egelundvej 19, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.298.000 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.718 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.639 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.018 kr.