Egelundvej 14, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

PERFEKT FAMILIEVILLA I HYGGELIGE GRIMSTRUP

Velkommen til Egelundvej i Grimstrup. Her i byen har du alt lige ved hånden. Et godt og socialt naboskab, skole til 6. klasse, børnehave, natur og meget mere. Samtidig er byen utrolig populær for pendleren, der ønsker let adgang til motorvejen og dermed Esbjerg eller Vejen. 

Villaen er løbende moderniseret, hvor bl.a. taget er skiftet i 2018. Villaen har en dejlig og børnevenlig have, hvor børn i alle aldre kan boltre sig. Tilhørende er der både en god carport, isoleret garage med elport, samt et praktisk værksted med plads til gør-det-selv-manden.

Indretningen er perfekt til den pladskrævende familie. Her får man de bedste rammer, hvor hele familien kan samles i den hektiske hverdag. Bryggerset er det første man møder. Her er der god plads til vasketøjet, børnenes overtøj mv.

"Hjertet" og samlingsstedet er det åbne køkken/alrum. Her er den oprindelige fordelingsgang blevet tillagt køkkenet, så man i dag får en mere naturlig harmoni i hjemmet. Køkkenet fremtræder i tidløse materialer, og byder på masser af skabs- og bordplads.

I åben hertil er der en hyggelig opholdsstue med brændeovn. Her er der plads til ungernes leg og fredagsfilmen. Med andre ord, et fantastisk rum, der vil tryllebinde hele familien. Der er fra alrummet ligeledes udgang til en dejlige udestue, der forlænger sommeren i begge ender.

Villaen byder ydermere på 3 gode børneværelser, gæste W.C., badeværelse og soveværelse. Det hele kun adskilt af fordelingsgangen, der på klassisk vis forbinder hele hjemmet. Værelserne er alle rummelige og vil behage ethvert barn. Soveværelset er også med god plads, mens badeværelset har både bruseniche og gulvvarme. Gæste W.C’et er ligesom resten af hjemmet i moderniseret stand.

Dette hjem skal opleves. Hele team-ejendrøm er klar til at fremvise. Vi byder jer velkommen til og glæder os til at høre fra dig! Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.498.000 kr.
Egelundvej 14, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.498.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.723 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 7.112 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.771 kr.