Solgt
Egelundvej 10, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

HYGGELIG EJENDOM I GRIMSTRUP

I det hyggelige Grimstrup finder man dette velholdte hjem. Grimstrup er en by med nærvær og sammenhold i højsædet. Her har man den smukkeste natur. Derudover er der skole til 6. klasse, børnehave og dagpleje. Et perfekt område for familien der ønsker rolige og trygge omgivelser.
 
Villaen er opført i gode gedigne materialer, og fremtræder i et tidløst ydre. Tilhørende er der en skøn have med terrasse. Ydermere er der dobbelt garage med plads til både værksted og bilpark.
 
Indretningen er helt unik for tiden. Her er indrettet med hhv. voksen- og børneafdeling. Fra entréen er der et lyst badeværelse, hvortil det første børneværelser er tilstødende. Køkkenet er rummelig og med spiseplads. Herfra har man direkte udgang til den dejlig have og terrasse. Der kan med fordel åbnes op til stuen, så man derved får skabt et moderne og lækkert køkken/alrum!
 
Fra køkkenet er der yderligere 2 værelser, dermed i alt 3.
 
Stuen er møbleringsvenlig og hyggelig. Her sikrer de store vinduespartier et dejligt lysindfald. Fra stuen er der en god forældreafdeling, som består af et stort soveværelse med eget bad. Dertil er der en entré, som kan omdannes til et større badeværelse, eller walk-in-closet.
 
Dette hjem er for de prisbevidste, der ønsker en god og fornuftig start på tilværelsen. ejendrøm er klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag! Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Egelundvej 10, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 898.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.905 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.665 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.426 kr.