NYHED
Egebakken 27, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

UDSØGT KVALITETSVILLA

I det hyggelige lokalsamfund Grimstrup udbydes nu denne familievenlige villa til salg. Villaen er beliggende i ét af de nye kvarterer "Egebakken", som er en lukket lomme hvor børnene frit kan lege på gaden og hygge sig med de andre børn i området. Villaen er perfekt beliggende, da man i gåafstand finder byens børnehave, skole, SFO, ungdomsklub mv. Endvidere får man en rigtig dejlig natur i Grimstrup. Her finder du egekrakskoven med en fin MTB-bane.

Grimstrup er let adgang til motorvejen og på den måde har man kun 20 minutter til Esbjerg og 15 minutter til Bramming. Samtidig har man busforbindelse til Esbjerg og Bramming.

Villaen er fuldmuret og har naturligvis gulvvarme overalt. Dertil er der genveksanlæg og centralstøvsuger. Med andre ord får du ALT hvad hjertet begærer. Tilhørende villaen er der en nem og overkommelig have, samt carport og redskabsrum.

Fra carporten er der direkte adgang til entréen og bryggerset. Her er masser af plads til børnefamilien. Herfra indtager man hjemmets "hjerte". Det åbne og lækre køkken/alrum. Her er det smukkeste lysindfald fra alrummet, samt direkte udgang til terrassen. I åben og naturlig forbindelse til alrummet, finder man en hyggelig opholdsstue med loft til kip. Her er masser af muligheder for at nyde tilværelsen, når hele familien er samlet.

I tæt samarbejde med køkkenet, er der et lækkert viktualierum. Her er al den opbevaringsplads man kun tør drømme om. Ydermere er der i stueplanen 2 store børneværelser. En perfekt børneafdeling for børn i alle aldre. Dertil er der et lyst og skønt badeværelse m. bruseniche.

1. salen byder på i alt 3 gode værelser, mens repos’en i dag er det ideelle kontor/aktivitetsrum. Afhængig af behov og ønsker, er dette også den perfekte børneafdeling, hvis man ønsker naturlig adskillelse i hjemmet. Her er naturligvis også et dejligt badeværelse med badekar.

Dette er et hjem for dig, der ønsker et indflytningsklart og moderne hjem, i fredelige rammer for hele familien. ejendrøm er parat til at fremvise, når du har tid. Kontakt os allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

2.498.000 kr.
Egebakken 27, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 2.498.000 kr.
Udbetaling 125.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.100 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.545 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.258 kr.