Ege Alle 58, 6710 Esbjerg V
Villa

GENNEMRENOVERET FAMILIEVILLA I POPULÆRE FOVRFELDT

ejendrøm har nu fornøjelsen af at præsentere denne skønt beliggende villa med plads til hele familien og med en gennemgående rød tråd. Her er det kræset for detaljerne og den sammenhængende fornemmelse igennem hele huset.

Denne villa har gennemgået mange store renoveringer siden 2016, hvor der bl.a. vinduerne er skiftet.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum og stue, hvor hele familien kan samles. I køkkenet er der masser af opbevaringsplads samt bordplads. Spisepladsen er i forlængelse af køkkenet og her er de bedste betingelser for at have gæster på besøg mens maden bliver lavet eller familien samles om hyggen.

I åben forbindelse er der stor stue med god plads. Fra stuen er der direkte udgang til lukket og vedligeholdelsesnem have og den velanlagte terrassen, hvor tilværelsen for alvor kan nydes.

Indretningen byder også på et lyst bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler i højden samt god skabsplads til overtøj og sko. Herfra finder man fordelingsgangen, som byder på 3 gode børneværelser med tilhørende badeværelse, samt en lækker forældreafdeling med eget badværelse og stort walk-in-closet. Badeværelserne er holdt i samme stil og giver igen denne gode sammenhæng i hele boligen. 

Villaen er beliggende på rolig og blind vej, tæt på god skole, indkøb og fritidscenter samt meget mere.

Lyder dette som noget for dig så står ejendrøm klar til at fremvise hele herligheden! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

3.148.000 kr.
Ege Alle 58, 6710 Esbjerg V


Yderligere detaljer
Pris 3.148.000 kr.
Udbetaling 160.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.206 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 11.930 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 10.339 kr.