Drosselvej 3, Bramming, 6740 Bramming
Villa

SUPER BELIGGENHED I BRAMMING

På den stille gade Drosselvej, hvor der sjældent er ejendomme udbudt til salg, finder man denne velrenoverede villa med plads til hele familien. Nuværende ejer har siden 2009 lavet mange gode forbedringer ved hjemmet, så det i dag fremtræder som et indflytningsklart og moderne hjem. 

Villaen har en fantastisk beliggenhed tæt på skole, indkøb og fritidsfaciliteter. Her får du alt hvad du skal bruge, inden for kort afstand.

Tilhørende villaen er der en fantastisk have, hvorfra solen kan nydes hele dagen. Dertil er der en dejlig udestue, der forlænger sommeren både i det tidlige forår, og den sene efterår. Dertil er der carport og redskabsrum.

Indretningen byder på entré, der forbinder villaen på en harmonisk måde. Herfra er der et lyst badeværelse m. gulvvarme. I naturlig sammenhæng hertil, finder man villaens soveværelse. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum med gulvvarme. Et fantastisk rum, hvor køkkenet byder på alle faciliteter for den kræsne køber.

Bryggerset er bindeleddet til 3 gode børneværelser. En god afdeling, hvor børn i alle aldre kan opholde sig. 

Ydermer er der en stor og møbleringsvenlig opholdsstue, hvor hele familien kan samles. Her er mulighed for stor sofagruppe og spiseplads, når højtiderne skal nydes. De store vinduespartier giver et dejligt udsyn over haven, og sørger samtidig for et skønt lysindfald! Fra stuen er der direkte udgang til den skønne udestue.

En attraktiv villa til den kræsne køber, der ønsker en let start på tilværelsen. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.448.000 kr.
Drosselvej 3, Bramming, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.448.000 kr.
Udbetaling 75.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.742 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.538 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.792 kr.