Solgt
Drosselkæret 1, 6731 Tjæreborg
Villa

UNDER HANDEL PÅ 16 DAGE – LIGNENDE SØGES!

ejendrøm har nu fornøjelsen af, at byde velkommen til denne unikke og arkitektoniske fede villa i populære Tjæreborg. Villaen ligger på en rolig villavej med flere børnefamilier, herfra er man i kort afstand til alle byens herligheder via. gode stisystemer. Tjæreborg byder på mange gode ting, her et godt foreningsliv, skole, pasning, SuperBrugsen, offentlig transport og meget mere! Her bliver I uden tvivl glade for at bo.

Boligen ligger på en unik grund på 1.399m2, her har man en super have der vender mod s/v, så der er rig mulighed for mange gode soltimer på én af de to terrasser. Dertil er der god plads til leg  for børnene, så er man til en fodboldkamp eller andet i haven er det helt oplagt. Grunden byder på god plads til biler, trailer m.m. dertil er der flere gode og hyggelige kroge. Til boligen er der en garage udover det sædvanlige på 87m2, helt oplagt ti opbevaring, værksted m.m. Her sætter fantasien kun grænser! 

Den flotte villa byder på 144m2 +33m2 god og disponibel kælder, her får man bl.a.: 

  • Super planløsning med forskudte plan, forældre & børneafdeling
  • God éntre med plads til overtøj, herfra adgang til super bryggers, som er gemt lidt væk, perfekt i den travle hverdag. Dertil flotte fliser, som er nemme at holde. 
  • 2 gode badeværelser holdt i flotte og tidsløse materialer, hvor sælger har været begge efter med flere ting. 
  • Stort og lækkert alrum med nyere køkken fra HTH ( 2018), et helt fantastisk rum, hvor man har masser af gode timer i vente. Alrummet binder huset perfekt sammen, herfra er der også adgang til den dejlige terrasse. 
  • Dejlig tv-stue, som er er løftet op i højden, herfra er der udgang til endnu en lille solterrasse. 
  • 3 gode værelser 
  • Kælder, som er perfekt som legerum, motionsrum, kontor og meget mere. Dertil opbevaringsrum, som tidligere har været sauna/bad.

Vi glæder os til, at tage jer med indenfor i denne skønne bolig! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Drosselkæret 1, 6731 Tjæreborg