Solgt
Dr Jensens Alle 8, 6690 Gørding
Villa

TOTAL INDFLYTNINGSKLAR VILLA

Nu har ejendrøm fornøjelsen af at udbyde denne flotte, renoverede og vedligeholdelsesfrie villa til salg. Villaen er beliggende på en lukket lomme og med en helt fantastisk omkringliggende natur. Gørding byder b.la. på skole til 9. klasse, fritidscenter, offentlig transport og indkøbsmulighed. 

Den tidligere ejer har i 2011 givet villaen hele turen. Af renoveringer bør det nævnes at der er installeret gulvvarme i hele huset, vinduer og tag er skiftet, vedligeholdelsesfrit udhæng, efterisolering og meget mere! 

Indretningen byder på: Stort bryggers med plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Her vil man sagtens kunne have et tørrestativ stående også stadigvæk have god plads. Herfra finder du et lyst badeværelse med bruseniche fra 2011. Videre er et stort soveværelse med faste skabe, et fint værelse som også kan anvendes til kontor samt et lyst toilet. 

Villaens "hjerte" er det hyggelige og lyse køkken/alrum og stue i et. Dette rum er som resten af villaen renoveret i 2011. Her er der plads til at have familien til fødselsdage. Her er de store vinduespartier med til at skabe både naturen og solen ind i rummet. Fra køkkenet er der udgang til både en dejlig overdækket terrasse samt en vestvendt terrasse – så solen kan nydes hele dagen. 

Tilhørende villaen er en fin carport samt et godt værksted. Haven er lukket og ugeneret. Her har sælger et rigtig hyggelig shelter, bålplads samt højbed i hele havens længde med bær og frugttræer. 

Så søger du en total indflytningsklar villa så er Dr Jensens Alle 8 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm på 92 44 43 38 for mere information. 

Vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Dr Jensens Alle 8, 6690 Gørding