Digevej 34, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

INDFLYTNINGSKLAR VILLA I GODT KVARTER

I det hyggelig lokalsamfund Grimstrup udbydes nu denne familievenlige villa til salg. Villaen er beliggende i det populære "Digevej" som er en lukket lomme hvor børnene frit kan lege på gaden og hygge sig med de andre børn i området. Villaen er perfekt beliggende, da man i gåafstand finder byens børnehaven, skole, SFO, ungdomsklub mv. Endvidere får man en rigtig dejlig natur i Grimstrup. Her finder du egekrakskoven med en fin MTB-bane. 

Grimstrup er let adgang til motorvejen og på den måde har man kun 20 minutter til Esbjerg og 15 minutter til Bramming. Samtidig har man busforbindelse til Esbjerg og Bramming. 

Dette hjem er opført i de bedste materialer. Her var ingen kompromiser, da villaen så dagens lys. Det betyder bl.a. at villaen flere steder har gulvvarme og er fuldmuret, så hele oplevelsen er fuldendt. 

Villaen byder på: Hyggelig og indbydende entré som forbinder villaens rum. Herfra finder du villaens ene badeværelse som fremstår pænt. 

Soveafdelingen består af 3 gode værelser, et stort badeværelse med badekar, gulvvarme og bruseniche samt et fint soveværelse med fasteskabe. 

Videre er villaens rigtig hyggelige stue med brændeovn. Her er de store vinduespartier med til at skabe et rigtig godt lys ind i rummet. Fra stuen er der udgang til en rigtig fin terrasse hvor du kan nyde solen. Fra stuen finder du et lyst og velholdt køkken med udgang. 

Tilhørende villaen er en fin carport med tilhørende redskabsrum. 

Så søger du en indflytningsklar villa med plads til hele familien, så er Digevej 34 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm allerede i dag på 92 44 43 38. 


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

1.598.000 kr.
Digevej 34, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.598.000 kr.
Udbetaling 80.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.080 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.123 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.297 kr.