Digevej 25, Grimstrup, 6818 Årre
Villa

BØRNEVENLIG VILLA I GODT KVARTER

Nu udbydes denne prisvenlige villa til salg i det hyggelige Grimstrup. Villaen er beliggende på en hyggelig vej, hvor man har gåafstand til byens børnehaven, skole, SFO, ungdomsklub mv. Endvidere får man en rigtig dejlig natur i Grimstrup. Her finder du egekrakskoven med en fin MTB-bane.

Grimstrup er let adgang til motorvejen og på den måde har man kun 20 minutter til Esbjerg og 15 minutter til Bramming. Samtidig har man busforbindelse til Esbjerg og Bramming.

Tilhørende villaen er en rigtig fin garage, en god carport, et fint redskabsrum samt en rigtig dejlig have, hvor solen kan nydes hele dagen. Haven har gode terrasser, som indbyder til en masse hygge. 

Villaen byder på hyggelig bryggers, hvor man under laminatgulvet finder et fint klinkegulv. I bryggerset er der plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset finder du et fint værelse. 

Videre er villaens køkken/alrum, hvor man har taget den gamle entré med til rummet. Vinduespartierne giver et rigtig godt lysindfald i rummet. Et dejligt rum hvor familien kan samles, og er man til helt åbne rum kan man evt. åbne op ind til stuen og have køkken og stue i et rum. 

Fordelingsgangen forbinder villaens soveværelse, et fint værelse samt et dejligt badeværelse med gulvvarme fra 2012 og spabad. 

Endvidere finder du en hyggelig opholdsstue og i forbindelse hermed en rigtig hyggelig udestue fra 2004 og med brændeovn. Udestuen er ikke godkendt men sælger arbejder lige nu på at få den godkendt ved kommunen. 

Så søger du en prisvenlig villa i et godt kvarter? Så er Digevej 25 bestemt et besøg værd. Ring til ejendrøm for en fremvisning på 92 44 43 38. 


Vil du vide mere om ejendommen?

1.298.000 kr.
Digevej 25, Grimstrup, 6818 Årre


Yderligere detaljer
Pris 1.298.000 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.656 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.983 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.310 kr.