Solgt
Den Røde Plads 6, 6690 Gørding
Andelsbolig

OVERDRAGELSESAFTALE UNDERSKREVET PÅ 184 DAGE!

Nu udbydes denne skønne andelsbolig, beliggende i Gørding. Gørding er en by i fremdrift og hvor lokalsamfundet er udover det sædvanlige. Fra Den Røde Plads er du i gåafstand til indkøb, offentlig transport og meget meget mere. Ydermere er du let tilgængelig til Esbjerg, Ribe og Bramming. 

Foreningen har en utrolig sund økonomi, der giver anledning til ro i maven, de næste mange år.

Boligen fremstår lys og med gode rum. Blandt andet byder boligen på et rummeligt soveværelse, samt et ekstra gæsteværelse/kontor. "Hjertet" er uden tvivl det skønne køkken/alrum, hvor du kan være i kontakt med familien, imens madlavningen står på. Herfra er der direkte udgang til en utrolig nem og overkommelig have. Endnu et sted, hvor mange gode stunder skal nydes! 

I åben forbindelse er opholdsstuen, som ligeledes har et helt fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. 

Badeværelset fremstår i lyse materialer og ikke mindst velholdt. Tilhørende boligen findes et godt skur, til diverse haveredskaber eller ekstra opmagasinering.  

Kunne du være interesseret i at være en del af en skøn og sund andelsboligforening i hjertet af Gørding? Så kontakt ejendrøm allerede i dag! Vi er klar til at byde jer velkommen indenfor. 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
Den Røde Plads 6, 6690 Gørding