Solgt
Den Røde Plads 1, 6690 Gørding
Andelsbolig

SOLGT PÅ 88 DAGE!

I hjertet af Gørding, finder man denne yderst velholdte bolig. Her er der kort afstand til alle byens faciliteter, der gør det nemt når dagligdagens gøremål skal foretages. Hele foreningen er opført i 2005 af lokale håndværkere. Alting er opført i gode og tidløse materialer, til den kvalitetsbevidste køber.

Tilhørende denne andelsbolig, er der helt unikt en garage med i handlen. Dette er et tilkøb tidligere ejer har foretaget, og denne medfølger uden beregning for køber. Ydermere er der et godt redskabsrum, med gode opbevaringsmuligheder.

Foreningen har en utrolig sund økonomi, der giver anledning til ro i maven, de næste mange år.

Indretningen byder på en god planløsning uden spildplads. Her er entréen bindeleddet til hhv. rummeligt og praktisk bryggers, samt et lækkert badeværelse m. bruseniche. 

I naturlig forbindelse med badeværelset, finder man villaens soveværelse m. faste skabe.

"Hjertet" og samlingsstedet er det store og åbne køkken/alrum og stue. Stuen er særdeles møbleringsvenlig, og herfra finder man en direkte udgang til den skønne terrasse og have. Haven er nem og overkommelig, så tiden kan bruges på at nyde tilværelsen i stedet.

Køkkenet fremstår i lyst inventar, med plads til spiseplads. Her er masser af bord- og skabsplads, mens de mange vinduespartier sikrer et skønt lysindfald. Der er ligeledes direkte udgang til den overdækkede terrasse herfra. 

Ydermere er der et godt værelse/kontor fra køkkenet. 

ejendrøm er klar til at hjælpe dig videre, så kontakt os allerede i dag ved nærmere spørgsmål.


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Den Røde Plads 1, 6690 Gørding