NYHED
Darumvej 72, 6740 Bramming
Villa

LANDLIG IDYL TÆT PÅ BRAMMING

Så er der godt nyt, til dig der søger et dejligt landsted tæt på Bramming og Esbjerg. Her får man en skøn villa med masser af muligheder.  Villaen har 2,4 ha. jord, der gør det muligt at have et mindre dyrehold på matriklen. Dertil er der gode udhusbygninger hvor kun fantasien sætter grænsen. 

Maskinhuset er ideelt til dig drømmer om et mindre dyrehold, eller blot har brug for plads til dit erhverv. Derudover er der en lækker garage/værksted med port. Her kan bilmekanikken klares i de bedste rammer.

I den originale staldbygning er der garage med elport. Garagen kan samtidig bruges som gildesal, når festerne skal holdes. I forbindelse med garagen er der yderligere mange disponible rum med plads til værksted eller lignende. Der er desuden opgang til 1. sal, som er indrettet med 2 værelser, w.c., og "herrerum". Perfekt til den pladskrævende familie.

Villaen har en god indretning. Entréen er lys og indbydende. Herfra er der et lyst badeværelse m. gulvvarme. Badeværelset er samtidig bindeleddet til bryggerset, som byder på god plads til familiens praktiske gøremål.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum med gulvvarme. Køkkenet er flot moderniseret, og byder på et skønt lysindfald fra de mange vinduer. Fra køkkenet er der direkte udgang til udestuen. Udestuen har gulvvarme, og kan bruges hele året rundt.

I naturlig forbindelse hertil, er der en møbleringsvenlig opholdsstue. Herfra er der direkte udgang til terrassen, hvorfra solen kan nydes det meste af dagen.

1. salen har i alt 4 værelser. Her er plads til hele familien og børn i alle aldre. En afdeling der gør familielivet til en leg.

Villaen er har plastvinduer overalt, der sikrer dig minimal vedligehold. Så drømmer du om masser af plads på en god adresse? Så er dette et hjem for dig!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

2.498.000 kr.
Darumvej 72, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 2.498.000 kr.
Udbetaling 125.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.512 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 9.545 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 8.258 kr.