Solgt
Darumvej 30, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 39 DAGE!

Drømmer du om en prisvenlig investeringsejendom, eller et ideelt førstegangskøb? Så er Darumvej 30 måske noget for dig! Her får du et hjem, der på mange måder er den perfekte investering. Villaen er indflytningsklar, og fremtræder med et utal af moderniseringer, som sikrer dig et godt og stabilt hjem i mange mange år.

Senest blev villaen efterisoleret i 2018, hvor også taget blev skiftet. Det har minimeret varmeudgiften, så de daglige udgifter minimeres. Ligeledes er villaen beliggende i gåafstand til Bramming by, som bl.a. byder på indkøb, skole, fritidscenter og meget mere.

Entréen er bindeleddet i hjemmet, og er i naturlig forbindelse med fordelingsgangen. Det er herfra man finder villaens lyse badeværelse m. bruseniche. Badeværelset fremtræder velholdt og tidløst.

Samtidig er der 2 gode værelser, hvoraf det ene er et perfekt soveværelse, mens det andet er et ideelt børneværelse eller kontor. I direkte forlængelse heraf, finder man hjemmets stue, som har en smuk udsigt over åbne marker. Stuen indbyder til hygge og samvær!

Køkkenet er meget velholdt, og har masser af bord- og skabsplads. Herfra kan man nyde synet af haven. I forbindelse hertil, er villaens bryggers, som klarer familiens praktiske gøremål.

"Hjertet" er den imponerende udestue m. brændeovn. Udestuen bruges det meste af året, og er et kapitel for sig. Her kan familien samles i de hyggelige aftenstunder, mens brændeovnens pulserende liv, sikrer hygge og varme.

Der er tilhørende villaen en velanlagt terrasse og have. Ydermere er der en fin carport m. redskabsrum.

ejendrøm står klar til at fremvise, når det passer dig, så kontakt os allerede i dag! 

Bemærk: Huset er efterisoleret efter energimærkets udarbejdelse.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Darumvej 30, 6740 Bramming