Solgt
Darumvej 2, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 7 MÅNEDER!

I gåafstand til Brammings mange faciliteter, finder man dette velholdte hjem. Her får man et hjem, hvor detaljerne er mange, men samtidig med plads til at sætte sit eget præg. Villaen er løbende renoveret, hvor bl.a. køkken, badeværelse alt sammen er udskiftet.

Det charmerende ydre, danner rammerne om et hjem fyldt med muligheder, om man har brug for et familiehjem, eller en god investeringsejendom, så er muligheden her.

Indretningen byder på et stort bryggers. Herfra har man naturlig adgang til et lækkert badeværelse med både bruseniche og badekar. Her er naturligvis ingen kompromiser, hvorfor badeværelset også har gulvvarme.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som byder på et skønt lysindfald fra de mange vinduespartier. I en naturlig og åben harmoni til alrummet, finder man en hyggelig spisestue. Her er plads til langbordet, når hele familien skal samles.

Det er også herfra man finder den fantastiske stue. Stuen er en tilbygning, og derved registreret som en udestue (26 m2.). Stuen er dog isoleret, hvorfor den kan bruges hele året. Ydermere er der et godt værelse fra spisestuen, hvis man drømmer om en naturlig opdeling fra villaens øvrige værelse.

Entréen er bindeleddet mellem stueplan og 1. sal. Her er desuden et nydeligt gæste-W.C. – 1. salen er renoveret i 2019, hvor man har ændret på indretning og indsat nye lofter og vægge. 

Villaen har en nem og overkommelig have, som behager parret der ønsker at bruge tilværelsen på andet end havearbejde. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os i dag for en fremvisning på tlf. 92444338


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Darumvej 2, 6740 Bramming