Darumvej 16, 6740 Bramming
Villa

FORÆLDRE- OG BØRNEAFDELING I BRAMMING

Dette hjem er fuldstændig renoveret i perioden 2005 – 2012, hvor mere eller mindre alting er skiftet. Det betyder med andre ord, at du her får en indflytningsklar villa, med mange gode løsninger. Villaen har en stor skøn have på 1349 m2. hvortil der er en velanlagt terrasse. Ydermere har du den smukkeste udsigt over de åbne marker, mens man er i gåafstand til byens mange faciliteter. 

Tilhørende villaen er der carport med redskabsrum, samt lækker isoleret værksted/aktivitetsrum med god plads til gør-det-selv manden, eller festlige indslag. Villaen har solcelleanlæg hvilket gør at udgift til el er minimal. 

Indretningen byder på en stor kombineret entré/bryggers. Her er masser af plads til ungernes overtøj, skoletasker mv. Perfekt til den pladskrævende børnefamilie. 

Fra entréen er det muligt at indtage børneafdelingen. Her er der et godt kontor/værelse, samt et skønt aktivitetsrum til ungernes leg. Denne afdeling er en del af tilbygningen fra 2012, hvor der også er 2 store børneværelser. En fantastisk afdeling, som vil behage børn i alle aldre.

Køkkenet er lyst og lækkert. Her er naturligvis gulvvarme samt masser af skabs- og bordplads. Dertil er der spiseplads, så hele familien kan samles og hygge i den travle hverdag.

Fra køkkenet er der et godt badeværelse m. gulvvarme og bruseniche. Ligeledes godt moderniseret i lyse materialer. I naturlig forbindelse hertil, er der et godt soveværelse, således det er muligt at lave forældre- og børneafdeling. 

Stuen er hyggelig og møbleringsvenlig, det er herfra muligt at nyde den smukke udsigt til haven og markerne. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag! 


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendrømsmægler

1.823.000 kr.
Darumvej 16, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.823.000 kr.
Udbetaling 95.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 2.075 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.956 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 6.020 kr.