Nyhed
Darumvej 12, 6740 Bramming
Villa

UDSØGT VILLA I BRAMMING

Nu udbydes denne dejlige villa i Bramming. Villaen er beliggende på Darumvej, hvor du hurtigt og nemt via stisystemerne kan komme ind i midtbyen, som byder på et utal af indkøbsmuligheder, fritidscenter, skoler og meget mere! Derudover kan du hurtigt via Darumvej og Ribevej komme til henholdsvis Esbjerg og Ribe, når jobbet kalder. 

Villaen byder på en god entré, hvor der er plads til fodtøj, samt overtøj. Her finder du villaens gæstetoilet. Fra entréen træder du ind i et rummeligt køkken/alrum, samt opholdsstue. Dette er uden tvivl villaens "hjerte" og byder op til mange hyggelige stunder med familie og venner. Fra alrummet, er der en dør ud til en forhøjet vestvendt terrasse.

På 1.salen finder du villaens 2 værelser, som er af regulær størrelse. Her har du ligeledes badeværelset. I kælderen har du bryggers, hvor dagligdagens gøremål kan klares i ro og mag. I kælderen har du ligeledes 3 disponible rum, som tidligere har haft funktion som kontor. 

Tilhørende villaen er en nedsænket garage, hvor bilen kan stå trygt og tørt, eller anvendes til opbevaring. 

Sidst men ikke mindst har du en nem og overkommelig have, hvor der i den bagerste del er opført en garage, som ligeledes kan anvendes til opbevaring og tilsidesættelse af haveredskaber mm. 

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt ejendrøm allerede i dag! 


Vil du vide mere om ejendommen?

1.148.000 kr.
Darumvej 12, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 1.148.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.287 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.397 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 3.804 kr.