Solgt
Darum Kirkesti 12, St Darum, 6740 Bramming
Villa

PRISVENLIGT HJEM TÆT PÅ ESBJERG

I hyggelige Darum, hvor der er skole til 6. klasse, fantastisk natur og et godt lokalsammenhold, finder man dette velrenoverede hjem. Her er alting løbende skiftet, således du får et indflytningsklart hjem. Darum har en meget attraktiv beliggenhed, tæt på Esbjerg. Derfor er byen perfekt for parret der ønsker fredelige rammer, men stadig i kort afstand til Esbjergs pulserende liv.

Villaen har en nem og overkommelig have. Herfra kan solen nydes i fulde drag, mens børnenes leg passende kan finde sted. Indretningen er uden spildplads. Her er et lyst og praktisk bryggers med god plads til alle de praktiske gøremål.

Køkkenet er ligeledes tidløst. Her er man i delvis åben forbindelse med stuen, hvorfor det er let at skabe et moderne køkken/alrum. Den store stue er møbleringsvenlig og hyggelig. Her er brændeovn og direkte udgang til den skønne terrasse. Perfekt til den store familie, når tilværelsen skal nydes.

Fra fordelingsgangen er der 2 gode børneværelser samt soveværelse m. faste skabe. I forbindelse hertil finder man også villaens badeværelse. Badeværelset fremtræder i lyse materialer, hvortil der naturligvis er gulvvarme. Et lækkert badeværelse for den kræsne køber.

Tilhørende villaen er der carport med redskabsrum. Et hjem der egner sig perfekt til den kræsne køber, der ønsker en billig start på tilværelsen. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag for mere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Darum Kirkesti 12, St Darum, 6740 Bramming