Danmarksgade 30, 3 , 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

FANTASTISK LEJLIGHED MED DET VILDESTE HJERTERUM CENTRALT I ESBJERG

Hos ejendrøm har vi fornøjelsen af at præsentere jer for denne fantastiske lejlighed helt centralt i Esbjerg Midtby i en veldrevet ejerforening. 

Lejligheden byder på en rummelig entre med plads til både overtøj og sko. Dertil er der ligeledes plads til en fryser eller andet i karnappen. 

Fra entreen møder du lejlighedens absolut fedeste rum. Her mødes man af en indretningsvenlig stue i åben forbindelse med spiseplads, hvor der er plads til det store bord så både familie og venner kan mødes til hyggelige stunder. Dette rum emmer af hygge og festlige aftener. Det store rum med stue og spisestue ligger i forbindelse med det store Kvik køkken fra 2007 som har masser af skabs- samt bordplads til at lave en dejlig middag. Her er de ideelle forhold for samvær med det åbne køkken/alrum i forbindelse til stuen. I køkkenet er der installeret til vaskemaskine og tørretumbler i højden. 

Fra køkkenet findes lejlighedens badeværelse med brus samt soveværelse med ovenlysvindue som giver et fantastisk lysindfald. 

Alle ruder i lejligheden er skiftet. 

Der er parkeringsplads til lejligheden så man ikke skal spekulere på at finde parkering i midtbyen. 

Fra lejligheden er der ikke langt til hverdagens gøremål såsom indkøb, shopping, restauranter og alt hvad Esbjerg har at byde på. 

Så leder du efter en fantastisk lejlighed med central beliggenhed men med rolige omgivelser så er dette lige noget for dig. 

ejendrøm glæder sig til at vise jer hele herligheden!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

1.298.000 kr.
Danmarksgade 30, 3 , 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.298.000 kr.
Udbetaling 65.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.659 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 4.952 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.290 kr.