Danmarksgade 30, 3 , 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

PRISVENLIG LEJLIGHED I HJERTET AF ESBJERG!

Hos ejendrøm har vi fornøjelsen af, at præsentere jer for denne fantastiske lejlighed helt centralt i HJERTET af Esbjerg i en veldrevet ejerforening. Her har man egen parkering omme i gården, så det bliver ikke nemmere når man kommer hjem efter en lang dag på arbejde. Lejligheden fremstår velholdt og indbydende, ligeledes er alle vinduer løbende skiftet. 

Lejligheden har en god og åben indretning med masser af naturligt lys, her kan I glæde jer til at få: 

  • Rummelig entre med plads til både overtøj og sko. Dertil er der ligeledes plads til en fryser eller andet i karnappen. 
  • Fra entreen møder du lejlighedens absolut fedeste rum. Her mødes man af en indretningsvenlig stue i åben forbindelse med spiseplads, hvor der er plads til det store bord så både familie og venner kan mødes til hyggelige stunder. Dette rum emmer af hygge og festlige aftener. Det store rum med stue og spisestue ligger i forbindelse med det store Kvik køkken fra 2007 som har masser af skabs- samt bordplads til at lave en dejlig middag. Her er de ideelle forhold for samvær med det åbne køkken/alrum i forbindelse til stuen. I køkkenet er der installeret til vaskemaskine og tørretumbler i højden. 
  • I forbindelse med køkkenet findes lejlighedens badeværelse med brus samt soveværelse med ovenlysvindue som giver et fantastisk lysindfald. 

Fra lejligheden er der ikke langt til hverdagens gøremål såsom indkøb, shopping, restauranter og alt hvad Esbjerg har at byde på. Så leder du efter en fantastisk lejlighed med central beliggenhed men med rolige omgivelser så er dette lige noget for dig. 

ejendrøm glæder sig til at vise jer hele herligheden!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

1.198.000 kr.
Danmarksgade 30, 3 , 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.198.000 kr.
Udbetaling 60.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.659 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 5.570 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 4.519 kr.