Solgt
Dalshøjvej 8, Dalshøj, 6740 Bramming
Villa

UNDER HANDEL – SOLGT PÅ 16 DAGE!

Hos ejendrøm kan vi ikke få armene ned af begejstring. Dette hjem findes sjældent i samme standard, hvorfor der er tale om en helt unik mulighed for den kvalitetsbevidste køber. Dette hjem har siden 2011 fået alt renoveret, så man i dag får et top moderne hjem i de ypperste materialer. Villaen har en skøn placering i kort afstand til hhv. Esbjerg og Bramming. Dertil emmer omgivelserne af fred, ro og landlig idyl.

Af særlige renoveringer skal nævnes:

  • Tag stuehus fra 2012
  • Træ/alu vinduer i stuehus fra 2012
  • Jordvarme og solceller
  • Badeværelse fra 2014
  • Køkken/alrum fra 2011
  • Bryggers fra 2014

Tilhørende villaen er der unikke muligheder i de bedste rammer, til parret der ønsker hestehold. Her finder man bl.a. en ridehal samt hestebokse. Alting fremtræder i særdeles god stand, hvor der ydermere er saddelrum og andre praktiske disponible rum til opbevaring.

I forbindelse til dette afsnit, finder man en dobbelt garage til bilparken, samt en stor og indbydende gildesal. I forbindelse hertil er der naturligvis W.C. og the-køkken, så man har alle faciliteterne inden for rækkevidde, når festen skal holdes.

Stuehuset har en inspirerende indretning, hvor der er detaljer og løsninger, som sjældent opleves. Fra villaens bagdør, finder man gode opbevaringsmuligheder, samt et praktisk bryggers. Dertil er der et lækkert W.C, hvorfra man kan indtage villaens "wellness" område. I et forhøjet plan, er der både spabad og dobbelt bruseniche, som trækker tankerne i retning af et romersk og herskabelig badeoplevelse.

"Hjertet" er det skønne køkken/alrum, som har et imponerende og gennemgående lysindfald. Her er der direkte udgang til den dejlige træterrasse, hvorfra tilværelsen kan nydes i fulde drag. Fra alrummet er der yderligere 2 store stuer, som begge ligeledes har udgang til selvsamme terrasse.

Hall’en er bindeleddet til 1. salen. Her får man den storslåede oplevelse, hvor spindeltrappen er prikken over i’et. I forbindelse til hall’en er der et godt værelse/soveværelse, som for nogen vil være det oplagte forældreafdeling.

1. salen har i alt 2 gode værelser, og en hyggelig opholdsstue. Stuen kan sagtens omdannes til yderligere et værelse, hvis dette behov skulle opstå. Her er alting ligeledes flot moderniseret, med bl.a. loft til kip. Til sidst har man nydelige toilet faciliteter – igen et stort og praktisk rum, ligesom resten af dette pompøse hjem. Hele 1. salen er den perfekte børne-/teenageafdeling, så familien kan opdeles.

Det er svært at runde en beskrivelse som denne af, så det eneste vi kan opfordre til, er at få booket en fremvisning. Vi står klar, når I har tid. Kontakt os allerede i dag!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Dalshøjvej 8, Dalshøj, 6740 Bramming