Solgt
Cort Adelers Gade 13, 3 tv, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

SOLGT PÅ 40 DAGE!

I hjertet af Esbjerg og i gåafstand til alle byens faciliteter, finder man denne smukke ejerlejlighed. Her får du en toprenoveret lejlighed, hvor selv den kræsne køber stilles tilfreds. Lejligheden er en del af en sund ejerforening, hvor alting styre professionelt. Vinduerne er udskiftet, mens ejendommen løbende har gennemgået renoveringer.

Indretningen er helt unik, og er perfekt for den kvalitetsbevidste, der drømmer om noget unikt. Entréen byder på plads til overtøjet – herfra kan man indtage det store badeværelse med bruseniche. Badeværelset er renoveret i moderne og tidløse materialer, som vil behage enhver.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som har et smukt gennemgående lysindfald. Her er rig mulighed for at skabe en hyggelig opholdsstue, hvor man samtidig kan være en del af samtalen i køkkenet. Køkkenet har masser af skabs- og bordplads. Her er samtidig en god spiseplads. Herfra har man direkte adgang til et vaskerum, med plads til vaskesøjlen. Ydermere er der en god altan, hvorfra man kan nyde udsigten til gården.

Som noget unikt har man fra stuen direkte opgang til soveværelset. Soveværelset har god skabsplads, samt egen altan. Her har man direkte udgang til endnu en altan, hvorfra udsigt til havnen og havet kan nydes. Perfekt sted at nyde aftensolen, på de lange sommeraftener. 

En fantastisk lejlighed der kræver et besøg! ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid. Kontakt os allerede i dag for mere information – vi ses!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Esbjerg

Ejendommen er solgt
Cort Adelers Gade 13, 3 tv, 6700 Esbjerg