Solgt
Cort Adelers Gade 11, 2 th, 6700 Esbjerg
Ejerlejlighed

SOLGT PÅ 25 DAGE

  ejendrøm har nu fornøjelse af, at udbyde denne lækre lejlighed centralt i Esbjerg. Her skal man ikke tænke på noget, blot flytte ind i de dejlige rammer. Lejlighed fremstår flot moderniseret og sælger har virkelig formået, at få det bedste ud af lejligheden. Alle gulve i lejligheden er netop skiftet, ligeledes er er der blevet malet.

  Lejligheden er en del af en god og velfungerende ejerforening, hvor der er styr på tingene, Her er der en fin vaskekælder, godt gårdmiljø, parkering ( efter først til mølle princippet).


  De nye ejere har mange ting at se frem til, her en god indretning hvor man kan glæde sig til:

  • Fin entre med plads til sko og overtøj
  • Lækkert køkken holdt i pæne materialer og farver, herfra udgang til solvendt og overdækket altan. Sælger har fået masser af opbevaringsplads ind i køkkenet og her mangler der hverken skuffer eller overskabe. Ligeledes er der opvaskemaskine, som et stort plus.
  • Fin størrelse badeværelse, her har sælger fået det bedste ud af rummet og indrettet det på bedstevis med god separat bruseniche, flotte lofter og spots. Badeværelset fremstår pænt og moderne med gode valg af farver og materialer.
  • Stor stue med masser af naturligt lys, her er der god plads til sofaarrangement samt spiseplads.
  • Stort soveværelse med god plads til skabsarrangement
  • Oplagt lejlighed til det unge par, den studerende eller jer som ønsker en god delevenlig lejlighed centralt i Esbjerg

  Vi glæder os til, at tage jer med indenfor!


  Leder du efter en ejendom som denne?

  Ejendommen er solgt
  Cort Adelers Gade 11, 2 th, 6700 Esbjerg