Carl Plougs Vej 6, 6700 Esbjerg
Villa

FANTASTISK BELIGGENHED

Drømmer du om en central beliggenhed i fred og ro? Så er dette hjem helt sikkert noget for dig. Her får du en meget overkommelig villa med tilhørende nem have. Perfekt for dig der ønsker tid til at rejse, opleve og nyde tilværelsen.

Villaen har i perioden 2007-2009 gennemgået en større renovering, hvor bl.a. samtlige vinduer er skiftet i 2009. Med andre ord får du et lyst og indbydende hjem med mulighed for at sætte sit eget præg.

Villaens stueplan byder på et par gode værelser, som tidligere har været 3 værelser. Dette kan uden videre bringes tilbage, hvis dette behov skulle opstå. Ydermere er der et lyst badeværelse m. bruseniche. Badeværelset fremtræder i tidløse materialer, og vil behage de fleste købere.

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum, som blev opført i 2008. Rummet krydres med det rå look fra new-yorker væggen, som skaber de flotteste rammer i et moderne hjem. Køkkenet har god skabs- og bordplads, og har en god rummelighed for den store og travle familie.

I åben forbindelse til alrummet, er der en skøn opholdsstue m. brændeovn, som giver muligheden for hygge og samvær til hele familien. Fra alrummet har man samtidig direkte udgang til den skønne vestvendte terrasse, hvorfra tilværelsen for alvor kan nydes.

Kælderen har en fin loftshøjde, og giver dig muligheden for at lave nogle gode disponible rum. Her er desuden et godt vaskerum/bryggers, samt direkte udgang til haven. Dertil er der 3 store disponible rum, der kan have mange anvendelsesformål.

Dette hjem er for dig der ønsker et hjem med historie, samt mulighed for at sætte sit eget præg, på én af byens mest centrale placeringer. ejendrøm er klar til at fremvise, når du har tid, så kontakt os allerede i dag for mere information. Vi ses!


Vil du vide mere om ejendommen?

Ejendrømsmægler - Indehaver

1.798.000 kr.
Carl Plougs Vej 6, 6700 Esbjerg


Yderligere detaljer
Pris 1.798.000 kr.
Udbetaling 90.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.934 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 6.842 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 5.928 kr.