Solgt
Byvænget 30, 6752 Glejbjerg
Villa

SOLGT PÅ 5 MÅNEDER!

På én af byens mest attraktive gader, finder man denne skønne 1-plans villa. Her er alting løbende moderniseret, så du i dag har et funktionelt og moderne hjem til hele familien. Her er man tæt på alle byens faciliteter, mens naturen samtidig er lige ved hånden. 

Glejbjerg er en aktiv by med en meget central beliggenhed, hvor afstanden til hhv. Esbjerg, Vejen og Kolding altsammen er inden for 30 minutter. Dertil skal det nævnes at Glejbjerg har en smuk natur, skole til 6. klasse, indkøbsmulighed og et attraktivt foreningsliv.

Denne villa har en velanlagt have og terrasse, hvorfra solen kan nydes til fulde. Ydermere er der 2 garager, redskabsrum og drivhus. Taget er skiftet i 2015, mens vinduerne er løbende udskiftet.

Indretningen byder på en god planløsning. Her er både en pæn gæsteentré samt bagindgang til bryggerset. Bryggerset fremtræder i gode og lyse materialer med gulvvarme.

Fra entréen er fordelingsgangen, som forbinder hele hjemmet på en harmonisk måde. Her finder man et gæste W.C., samt et stort og godt værelse/kontor. 

Fra fordelingsgangen er der 2 pæne værelser med faste skabe. Ydermere et stort og rummeligt soveværelse med masser af skabsplads. Badeværelset er ligeledes flot renoveret. Her er naturligvis både bruseniche og gulvvarme. Som afrunding på fordelingsgangen, finder man et viktualierum, der er perfekt til opbevaring.

Køkkenet er, sammen med resten af hjemmet, flot moderniseret. Her er desuden gulvvarme og masser af bord- og skabsplads. Den hyggelige spiseplads indbyder til mange hyggelige stunder i en travl hverdag. Man kan uden tøven åbne op til stuen, og derved skabe et åbent køkken/alrum, hvis behovet for dette skulle opstå.

Stuen er møbleringsvenlig og rummelig. Her kan hele familien samles til de årlige traditioner. Det er også fra stuen at villaens udestue kan indtages. Udestuen forlænger sommeren, og skaber rammerne om et lyst og hyggeligt miljø, hvor man er i ét med den omkringliggende have og natur. 

En utrolig velholdt og indflytningsklar villa, som kan blive din. ejendrøm er klar til en fremvisning, når du har tid, så kontakt os allerede i dag for nærmere information!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendomsmægler

Ejendommen er solgt
Byvænget 30, 6752 Glejbjerg