Solgt
Bykrogen 7, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro
Andelsbolig

SOLGT PÅ 18 TIMER

Denne fantastiske andelsbolig, med udsigt over åbne marker og utrolig lav boligafgift kan nu købes. Andelsboligforeningen "Bykrogen" består af i alt 6 boliger, som deles om forsikringer, ejendomsskatter og renovation. Det betyder at man på trods af titlen som andelsbolig, har en meget fri og individuel tilgang til tingene.

Ejendommen har i 2017 fået skiftet samtlige vinduer på foreningens regning, så der er en rød tråd i hele foreningen. Vinduerne er vedligeholdelsesfrie.

Tilhørende boligen er der en god carport med redskabsrum. Der er desuden lavet et godt værksted samt flere disponible rum i haven (ej registreret på BBR).

Haven og terrassen er vestvendt, så aftensolen kan nydes i fulde drag. Terrassen er omkranset af et pænt glas-stakit, der sikrer at udsynet over de åbne marker er intakt.

Indretningen i det hyggelige hjem, består af en god entré. Herfra finder man et bryggers med plads til tøjvask mv. 

"Hjertet" er det åbne køkken/alrum m. brændeovn. Brændeovnen er et godt supplement til varmen, og sikrer en hyggelig atmosfære i det skønne hjem. Fra stuen er der desuden direkte indgang til et godt kontor/værelse.

Fra entréen er der yderligere et godt værelse samt stort soveværelse m. faste skabe. Dertil et lyst badeværelse m. gulvvarme.

I 2005 er der blevet tilbygget stor udestue med loft til kip. Et fantastisk rum, som drager naturen helt ind i hjemmet. Udestien er isoleret, og kan uden problemer benyttes hele året.

Meget velholdt og indbydende bolig, til køberen der ønsker en prisvenlig og god start på tilværelsen. Vi fremviser altid efter aftale, så ring eller skriv allerede i dag! 


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Bykrogen 7, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro