Solgt
Bykrogen 11, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro
Andelsbolig

SOLGT PÅ 10 DAGE!

I den fredelige by Jernved, finder man et godt lokalsamfund, hvor byens borgere hjælper hinanden. Her er fred, ro og landlig idyl, hvor naturen er i højsædet. Jernved har et godt fritidscenter med træningsfaciliteter, boldspil og meget mere. Dertil er der kort afstand til bl.a. Ribe og Bramming. 

Andelsboligforeningen består af i alt 6 andelsboliger, som alle fremtræder i meget pæn stand. Foreningen har en meget sund økonomi, hvor den samlede gæld næsten er betalt af. Det betyder også, at man har en meget favorabel boligydelse hver måned.

Andelsboligen har kun haft én ejer, hvorfor det hele fremtræder meget pæn og velholdt. Tilhørende er der carport samt redskabsrum. Haven er utrolig velanlagt, og man kan fra terrassen nyde den smukke udsigt over de åbne marker.

Indretningen er uden spildplads. Fra entréen er der adgang til hhv. værelse og soveværelse. To rummelige værelser, hvoraf soveværelset har faste skabe. Badeværelset er moderniseret og med gulvvarme. Et lyst og indbydende badeværelse, til den kræsne køber.

Som bindeled mellem entré og køkken, finder man et nydeligt bryggers, med plads til tøjvask og andre praktiske gøremål.

Køkkenet fremtræder i meget pæn stand, og har desuden spiseplads. I forlængelse heraf, finder man yderligere et godt værelse/kontor.

Stuen er møbleringsvenlig og med brændeovn. Ideel til sofaarrangement og spisebord m. spisepladser, når hele familien er samlet.

Foreningen laver løbende forbedringer, og der er derfor udskiftet vinduer og udvendige døre i samtlige boliger. Det betyder at boligerne vedligeholdes løbende for foreningens likvide midler.

Vil du bo billigt, i en velfungerende andelsboligforening? Så er muligheden her!


Leder du efter en ejendom som denne?

Indehaver - Ejendrømsmægler

Ejendommen er solgt
Bykrogen 11, Jernvedlund, 6771 Gredstedbro