Solgt
Bygaden 80, Endrup, 6740 Bramming
Villa

OVERTAGET FRA ANDRE MÆGLER

Nu udbydes super smuk og charmerende villa til salg! Her er plads til hele familien i denne gennemrenoverede villa! Der er samtidig mulighed for at drive erhverv fra hjemme-adressen, hvis drømmen om dette skal realiseres. Endrup er et hyggeligt lokalsamfund med en smuk natur, fodboldhold og Kro. Her står befolkningen sammen, og støtter op om byens faciliteter!

Taget er skiftet til glaseret sort tegl i 2010, mens samtlige vinduer ligeledes er løbende skiftet. Udhusbygningen består af en stor garage med elport. Dertil 2 store værksteder med højt til loftet. Med andre ord er det kun fantasien der sætter grænser. Der er desuden W.C. i forbindelse med værkstedet.

Indretningen i det skønne hjem, består af en nydelig gæste entré. Herfra finder man et godt værelse. Værelset er ideel som voksenafdeling, idet man på den måde kan lade 1. salen figurere til børnenes brug og afdeling. 

Badeværelset er ligeledes moderniseret. Her fremtræder alting i tidløse og moderne materialer fra 2013.

"Hjertet" er det store og åbne køkken/alrum. Køkkenet er udskiftet i 2005, og har masser af bord- og skabsplads. Der er ligeledes et skønt lysindfald fra de store vinduespartier. I naturlig forbindelse til alrummet, finder man en rummelig og møbleringsvenlig opholdsstue. 

1. salen byder på en god planløsning med i alt 3 funktionelle børneværelser. Heraf har det ene værelse eget walk-in-closet. Der er desuden W.C. på 1. salen.

I villaen er der et rummeligt kælderrum, som i dag bruges som vaskerum. Ideelt til den store familie, der kræver plads til de huslige gøremål.

En villa ejendrøm står klar til at fremvise, så kontakt os allerede i dag for fremvisning!


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Daglig leder Bramming

Ejendommen er solgt
Bygaden 80, Endrup, 6740 Bramming