Solgt
Bygaden 74, Endrup, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 17 DAGE!

Nu kommer der en helt unik mulighed for at erhverve dig det gamle Endrup Møllekro. Kroen har siden 1670 huset den lokale kro, så der er tale om én af områdets ældste ejendomme. Kroen har i de senere år fået flere store gennemgribende renoveringer, hvor bl.a. tag og vinduer er udskiftet.

Haven og terrassen grænser ned til åen, så der er tale om en fantastisk natur omkring den charmerende ejendom. Terrassen er velanlagt og indbyder til mange hyggelige stunder. Dertil stor overdækket træterrasse, ligeledes udført i gode materialer.

Indretningen byder på mange disponible rum, som tidligere har huset kro-stue, festsal, toiletfaciliteter, industrikøkken og foyer. Med andre ord er alle faciliteterne i orden, hvis drømmen om at åbne restaurant skulle forefindes.  

I tilbygningen finder man den store festsal med scene. Her er et utal af muligheder; Attelier, akitiviteter mv. 

1. salen er registreret til beboelse, og fungerer som en selvstændig lejlighed. Her er eget bad og køkken, samt flere gode værelser.

Det er med andre ord en ejendom der kræver et besøg, hvis drømmen om et unikt hjem skal udleves. Her er masser af plads, til den store familie, mens der er mulighed for at realisere mange drømme inden for diverse erhvervsformer. 

Kontakt ejendrøm allerede i dag for nærmere information.


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendrømsmægler - Indehaver

Ejendommen er solgt
Bygaden 74, Endrup, 6740 Bramming