Bygaden 64, Endrup, 6740 Bramming
Villa

VELHOLDT OG RUMMELIG VILLA

Brug for plads? Så er Bygaden 64 helt klar værd at kigge nærmere på. Her er plads til den store børnefamilie. Samtidig er man i kort afstand til motorvejen, og derved også Esbjerg og Vejen. Denne villa har løbende gennemgået mange store renoveringer, og fremtræder i dag som et lyst og moderne hjem.

Endrup er et hyggeligt lokalsamfund, hvor sammenhold og natur er i højsædet. Der er samtidig mulighed for at gøre brug af skolebussen, så børnene trygt kan færdes til/fra skolen i Bramming.

Tilhørende villaen er der en skøn og velanlagt have. Her er ligeledes gode udhusbygninger samt carport til bilen. Villaen har fået samtlige vinduer skiftet, mens taget ligeledes er moderniseret.

Indretningen byder på mulighed for udlejning af 1. sal, eller som voksen- og børneafdeling. På den måde opnår man en tidløs indretning, til den kræsne køber.

Fra entréen er der et stort soveværelse – den ideele forældreafdeling. Ligeledes er der fra entréen adgang til den store og møbleringsvenlige opholdsstue. Her sikrer de mange vinduespartier et skønt lysindfald, mens brændeovnen sørger for at stemningen er i top. 

I åben forbindelse hertil, finder man et funktionelt køkken. Fra køkkenet kan man samtidig nyde udsynet over den dejlige have og terrasse. Der er fra køkkenet adgang til yderligere et godt værelse/kontor. 

Fra det store bryggers/baggang, hvor alle de praktiske gøremål i hjemmet kan klares, er der direkte opgang til 1. sal, samt indgang til et nydeligt badeværelse m. bruseniche.

1. salen bruges i dag til bed-and-breakfast. Her er repos’en indrettet som et brugbart køkken. Dertil er der 2 gode værelser, hvoraf det ene har udgang til en lækker tagterrasse, hvorfra aftensolen kan nydes. Ydermere er der en stor og hyggelig opholdsstue m. brændeovn. Badeværelset fremtræder i lyse og tidløse materialer, og er meget anvendelig for den store og travle familie.

ejendrøm står klar til at fremvise, når du har tid! Kontakt os allerede i dag, for nærmere spørgsmål!


Vil du vide mere om ejendommen?

Indehaver - Ejendomsmægler

898.000 kr.
Bygaden 64, Endrup, 6740 Bramming


Yderligere detaljer
Pris 898.000 kr.
Udbetaling 45.000 kr.
Ejerudgift pr. måned 1.904 kr.
Brutto pr. md. eksl. ejerudgift 3.462 kr.
Netto pr. md. eksl. ejerudgift 2.994 kr.