Solgt
Bygaden 40, Endrup, 6740 Bramming
Villa

SOLGT PÅ 19 DAGE!

ejendrøm kan med stor begejstring annoncere denne skønne villa beliggende i Endrup. Endrup er en mindre by, hvor lokalsamfundet er helt i top! Her er en god kombination af liv og naturrige omgivelser og gåturene i det grønne kan nydes i fulde drag. Ydermere byder byen på nem og hurtig tilgang til Esbjerg, på kun 20 minutter. Derudover er der busser til og fra skole, fritidscenter og meget mere! 

Det første du bemærker er villaens gode indretning.  Entréen er lys og rummelig, her er der god plads til overtøj, samt fodtøj. Derudover finder du 2 gode og rummelige børneværelser og skulle behovet opstå for det tredje, kan dette også løses. Børneværelserne er godt adskilt fra soveværelset, så ungerne kan lege og larme uden det er til gene for resten af familien. 

I villaen finder du et kontor, et lyst og tidløst badeværelse, samt gæste W.C.

Køkkenet er lyst og indbydende, som gør madlavningen til en leg. Fra køkkenet kommer du ind i bryggerset, hvor der er god plads til en vaskesøjle.

"Hjertet" i villaen er uden tvivl den rummelige vinkelstue. Et dejligt rum, hvor der er plads til et stort spisebord, når venner eller familie samles. Dertil et skønt hjørne med brændeovn som skaber en masse hygge i de kolde vintermåneder! 

Sidst men ikke mindst har du villaens "garage". rummet er i øjeblikket lukket, men kan nemt åbnes op igen til en port, hvis dette ønskes. I forlængelse heraf har du en godt og brugbart værksted/opbevaringsrum. 

Tilhørende villaen har du en nem og overkommelig have, hvor de grønne omgivelser virkelig viser sig fra sin bedste side! 

Er du klar til en fremvisning af "ugle-huset"? Det er vi!  


Leder du efter en ejendom som denne?

Ejendommen er solgt
Bygaden 40, Endrup, 6740 Bramming